Total Pageviews

Monday, December 21, 2015

VERY EASY and VERY TASTY CAKE / ШИКАРНЫЙ ВКУСНЫЙ ТОРТ БЕЗ УСИЛИЙ



На русском чуть ниже :)

Make base:  125 g of butter (1 piece), 1+1/2 cups of flour and 2 tablespoons of sugar. Bake 15 minutes (350F). During this time we shake up 500 grams of fat cream (2 cups) with 100-200 grams (1 cup)of powdered sugar and gelatin (dissolved in 1/2 cup of water or 1 cup of fruit juice in proportion 1 teaspoon of gelatin on 1 glass of cream, juice and any other liquid). If you will take lemon juice (3 tablespoons) and will mix it with cream, you will get real mascarpone :) Cream may to mix also with condensed sweet milk (1 can) instead of powdered sugar. We cover the cooled base with creamy mix and put in refrigerator for an hour.

To can of any fruit or berries we mix also with gelatin in the same proportion (better previously to dissolve gelatin in liquid from the can). Cover cooled fruit mix creamy layer and put in refrigerator for an hour again. The cake is ready!

Делаете песочную основу из 125 г сливочного масла, 1+1/2 чашки муки и 2 столовых ложек сахара. Печь 10-15 минут. За это время взбиваем 500 грамм жирных сливок с 100-200 граммами сахарной пудры и растворенным в воде или фруктовом соке желатином (в пропорции 1 чайная ложка желатина на 1 стакан сливок, сока и любой иной жидкости). Если Вы возьмете лимонный сок (2-3 столовые ложки) и смешаете его со сливками, получите маскарпоне :) Сливки также можно смешать с банкой сгущенки вместо сахарной пудры. Охлажденную основу покрываем сливочной смесью и ставим в холодильник на час.
Банку любых фруктов или ягод также смешиваем с желатином в той же пропорции (лучше предварительно растворить желатин в жидкости из банки и потом смешать с измельченными фруктами). Залить этим сливочный слой и поставить в холодильник еще на час. Торт готов!



The variant is even simpler: to mix whipped cream with a crushed fruits and juice from can. In this case it is possible to use also frozen berries and fruits (previously they need to be defrost). Combinations cream + strawberry, cream + cherry, cream + peaches, cream + blueberry are very tasty.
Вариант еще проще: смешать взбитые сливки с измельченными фруктами и соком из банки. В этом случае можно также использовать замороженные ягоды и фрукты (предварительно их нужно разморозить). Очень вкусны сочетания сливки + клубника, сливки + черешня, сливки + персики, сливки + черника.




No comments:

Post a Comment